Bootcamp (Indoor)

Lol hebben en zowel fysiek als conditioneel vooruitgang boeken. Dat is het doel van onze Bootcamplessen. Even lekker afzien op een vast moment in de week zonder dat je zelf wat hoeft te bedenken. 

Doel van de les is om fitter en sterker te worden door op een fanatieke en leuke manier met elkaar te sporten. Tijdens de lessen zal er een gevarieerd aanbod aan oefeningen zijn: Kracht, conditie, coördinatie, plyometrie en trappen/stoten zijn allemaal onderdelen die aan bod komen tijdens de les. 

De trainingen vinden in groepsverband plaats waarbij iedereen op zijn of haar eigen tempo kan deelnemen aan de lessen, persoonlijke vooruitgang staat voorop. Je hoeft dus absoluut niet fit te zijn om te kunnen starten, wij helpen je graag op weg om fitter en gezonder te worden. 

De lessen vinden binnen in de zaal plaats, dus ook bij slecht weer kan er gewoon gesport worden. 


De trainers :

Thijs Oude Luttikhuis 

Ex-topsporter in de sport Taekwondo en hoofdtrainer van Taekwondo Oude Luttikhuis. Tijdens zijn carrière als topsporter wist hij vele internationale grote prijzen te pakken. Zo werd hij onder andere; Europees Kampioen, meervoudig Nederlands Kampioen, en wist hij zich als eerste Nederlandse man te kwalificeren voor de Olympische Spelen. Na zijn topsport carrière ging hij zich focussen op krachttraining, fitness en crossfit.

Als hoofdtrainer heeft hij veel ervaring met het opleiden van sporters met diverse doelen op
verschillende niveaus. Zo heeft hij al meerdere mensen opgeleid tot zwarte band, nationaal kampioen
en prijswinnaars tijdens EK’s en WK’s.

Joyce van Baaren  

Ex-topsporter in Taekwondo en moeder van drie kinderen. Tijdens haar topsport carrière wist Joyce diverse nationale en internationale prestaties neer te zetten. Zo werd zij onder andere Europees Kampioen bij de junioren en maar liefst 16 maal Nederlands Kampioen. Naast haar jarenlange ervaring als topsporter en taekwondotrainer, heeft ze ook kennis van het menselijk lichaam door de opleiding fysiotherapie die zij heeft gevolgd. Na haar zwangerschappen wilde ze graag weer back-in-shape komen, dus ook daar kan zij mee helpen.

Kosten:
26,- Euro per maand (gebaseerd op een jaarcontributie verdeeld over 12 maanden)

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Aanvragen proefles : 

Naam :
Leeftijd :
Datum + Tijd : 
Sport : 
Lokatie : 

Graag mailen naar : tkdoudeluttikhuis@hotmail.com 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------